De Beste iPhone
De batterijduur van je iPhone maximaliseren

De batterijduur van je iPhone maximaliseren

Geplaatst door 22-08-2022 10:57 door Sophie Jacobiatus

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt - je moet ergens zijn waar het belangrijk is, je telefoon heeft een gevaarlijk laag batterijniveau en er is geen stopcontact in zicht. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te proberen energie te winnen door een groot aantal functies uit te schakelen, hoef je niet alle functies van je telefoon op te offeren om de batterijduur te maximaliseren. Hier zijn een paar tips om de batterijduur van je iPhone optimaal te benutten:

  1. Schakel Background App Refresh uit: Met Background App Refresh blijven apps de hele tijd actueel en "ververst", wat onnodig batterijverbruik kan veroorzaken. Schakel deze functie uit voor de apps die je niet voortdurend hoeft te verversen.

  2. Verminder de helderheid van het scherm: Weergave op een hogere helderheid veroorzaakt extra batterijafvoer, dus neem de tijd om de helderheid van de schermweergave te verminderen.

  3. Schakel Locatiediensten uit: Locatiediensten zorgen ervoor dat je telefoon weet waar hij zich in de wereld bevindt. Hoewel het een zeer nuttige functie is, kan het ook de batterijduur snel opvreten. Controleer of je locatiediensten hebt draaien die je niet per se nodig hebt en schakel ze uit.

  4. Beperk de instellingen voor meldingen: Meldingen zijn er om je te laten weten wanneer er iets is gebeurd of wanneer iets je aandacht nodig heeft, maar te veel meldingen en je telefoon zal voortdurend op zoek zijn naar meldingen, wat de batterij leeg trekt.

  5. Zoek uit wat je batterij leeg trekt: Ga naar instellingen en klik op batterij om uit te zoeken welke apps de meeste batterijstroom verbruiken. Ga dan naar binnen en beperk de instellingen, schakel locatiediensten uit, of verwijder de app als je hem niet per se altijd nodig hebt.

Door deze tips te volgen, zou je de batterijduur van je iPhone moeten kunnen maximaliseren, waardoor je de kracht krijgt die je nodig hebt om onderweg verbonden te blijven.